Lichaamsgericht coach

Binnen het Zachte Kracht Centrum werken maar liefst twee lichaamsgericht coaches, Dori en Eva.

Als lichaamsgericht coaches zien zij het lichaam als een bron van informatie en wijsheid. Onze houding, de manier van bewegen en ademen vertelt veel over onszelf. Het lichaam en de adem laten bijvoorbeeld zien hoe we leven, of we fysieke klachten of emoties ervaren, wat onze (verborgen) patronen en overtuigingen zijn. Je zou kunnen zeggen dat het lichaam en onze adem fungeren als een spiegel. 

 

Het lichaam als bron van informatie

Tijdens een lichaamsgerichte sessie bespreek je met jouw coach je behoeften en verlangens. Het lichaam en de adem worden beide ingezet, om contact te maken met de aanwezige blokkades die jou belemmeren om in afstemming te leven met jouw wensen en verlangens. Deze blokkades kunnen belemmerende gedachten, onderdrukte of vastgezette gevoelens en emoties, of patronen en overtuigingen zijn. Een sessie met een lichaamsgericht coach kost 90,-

De lichaamsgerichte sessies met Dori of met Eva kunnen zeer uiteenlopend zijn en duren 60-90 minuten. Tijdens een sessie kan er veel aandacht zijn voor bewust bewegen of misschien ligt de nadruk meer op ontspanning of op de adem. Je zult gaan ontdekken dat er meestal een combinatie van technieken en methodes gebruikt wordt die elkaar ondersteunen en aanvullen.

 

Een lichaamsgerichte sessie zal zorgen voor:

  • Een stevig contact met jezelf en je lichaamswijsheid.
  • Verbeterd lichaamsbewustzijn.
  • Helderheid over gedachten, patronen en overtuigingen.
  • Laten gaan van vastgezette energie.
  • Het ervaren van (diepe) ontspanning.

 

"When mind, body and spirit are in harmony, happiness is the natural result" 

- Deepak Chopra -