Vitaliteitscoach

Binnen het Zachte Kracht Centrum werkt Kim als vitaliteitscoach en personal trainer. Als onderdeel van de intake onderzoekt zij welke domeinen van vitaliteit bij jou wat meer aandacht mogen krijgen. Kim bepaalt dit aan de hand van een uitgebreide vragenlijst die je voorafgaand aan de intake hebt ingevuld. 

 

Verbeteren van je leefstijl

De fysieke domeinen die jouw vitaliteit bepalen zijn slaap, voeding, het immuunsysteem, de ademhaling, beweging en stress. Deze zes domeinen worden afzonderlijk van elkaar gescreend en behandeld in de vragenlijst, maar er bestaan onderling veel connecties. En de verbinding van deze verschillende domeinen vinden we binnen het Zachte Kracht Centrum heel interessant. Zo kan bijvoorbeeld een bepaald voedingspatroon veel invloed hebben op de werking van je immuunsysteem, de kwaliteit van je nachtrust en je ademhaling. Door op het meest dominante domein in te zetten (het domein wat de meeste aandacht vraagt), kun je dus tevens op andere domeinen veel positieve resultaten behalen.

 

Samen met jou zoekt ze naar een duurzame verbetering van je leefstijl. Het resultaat op lange termijn staat hierbij voorop. Het eerste consult met Kim, de intake, duurt 75 minuten en kost 150,-

De daarop volgende consulten duren 60 minuten. De consulten vinden plaats in een sessie-ruimte in Amersfoort. 

Personal training

Als vitaliteit coach verzorgt Kim eveneens de 'Personal Training' voor het Zachte Kracht Centrum.

Op mooie plekjes in de natuur werkt ze samen met jou aan je persoonlijke wensen. Deze kunnen variëren van sterker worden, je conditie verbeteren of meer vertrouwen krijgen in je lichaam. Met haar medische achtergrond als fysiotherapeut kan Kim je heel gericht begeleiden wanneer je een blessure hebt of fysieke klachten ervaart.