dienke

Dienke Rozendom (1990) heeft vanuit haar eigen ervaring met therapie en het werk met cliënten, geleerd dat er in ieder van ons een natuurlijke beweging is richting (lichamelijke en psychische) gezondheid.

 Ze hecht enorm veel waarde aan het samenwerken met andere specialismen en voelt zich binnen het Zachte Kracht Centrum dan ook als een vis in het water. 

 

Tijdens haar dagelijkse leven vindt zij haar rust door het doen van yoga, het drinken van heerlijke thee of koffie met vrienden, of door het maken van een wandeling door één van de vele natuurgebieden in de omgeving van Amersfoort.

 

Binnen het Zachte Kracht Centrum werkt Dienke als lichaamsgericht psycholoog. Zij verzorgt binnen het centrum (lichaamsgerichte) psychotherapie sessies, waarin zij samen met de cliënt onderzoekt wat er in de weg staat van een leven in contact met zichzelf en zijn/haar naasten. 

Dienke heeft een nieuwsgierige en open houding die een veilige basis biedt binnen haar sessies. Door haar cliënten wordt ze omschreven als invoelend, empatisch, creatief, rustig en gedreven.

 

Het is leuk om over Dienke te weten dat zij naast haar psychologie bezigheden zo nu en dan als model voor de camera staat. Het modellenwerk heeft haar veel over haarzelf geleerd en haar op prachtige (verre) oorden gebracht, wat de avontuurlijke van Dienke enorm aanspreekt. 

 

"Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it." - Rumi -