iris

Iris van Es (1994), is iedere dag van nature bezig met het beter leren kennen van haar 'ik'. Zich steeds bewust te zijn van het onbewuste. Zelfkennis is voor haar de sleutel tot geluk, positiviteit en effectiviteit.

 

Ze gaat door het leven met een benadering die eerlijk en oprecht is. Die ervaren wordt als easy-going, ongedwongen en zorgeloos.Die vraagt om (emotionele) eerlijkheid. Vrij van oordeel, warm en empatisch, naar zichzelf en naar de ander.

 

Binnen het centrum heeft zij een rol waarin zij zorgdraagt voor de coaches en therapeuten. Ze heeft het vermogen een omgeving te creëren waar anderen zichzelf kunnen ontwikkelen, en harmonieus kunnen samenwerken. Iris houdt hierbij steeds de individuele krachten van de coaches en therapeuten in het oog. 

 

Als cliënt kunt je bij Iris terecht met je vragen over het traject of over de financiën. Zodat jij hierover niet met je coach of therapeut hoeft te overleggen. 

 

Leuk om over Iris te weten is, dat zij naast haar werkzaamheden voor het Zachte Kracht Centrum, werkzaam is binnen de financiële dienstverlening. Deze werkzaamheden zorgen voor haar voor een fijne balans en afwisseling. Zo kan Iris het mooie van deze twee werelden in beide omgeving doen versterken. 

 

"Anything that costs you your peace is too expensive"